perjantai 16. heinäkuuta 2010

ILOSAARIROCK!On se vaan nii että positiivisella mielellä asiat tuppaa aina vaan järjestyä.Lähin eilen Oulusta matkaan kohti Joensuuta ja tarkoitus oli jatkaa mökille Lappeenrantaan.Kyytiläiset körötteli normi vaihtia ja pitihän se Junasta myöhästyä, mutta eipä haitannu.

Töihin pääsin Raviradan leirintäalueella leirivahdiksi ja rokki on vasta tulossa :) Extempore meininki. Saavuttuamme eilen Joensuuhun kyytiläiset meni grillille syömään. Itehän marssin cittariin ostaan superien lisäksi vähän jotain purtavaa. Siellä yllättäen törmäsin hippi Ullaan, jolla oli ylimääräinen telttapaikkakin. Ei sitä telttaa rokkiin ikinä tarvi :) Ulla ja natural foodit kuvassa.

Tuli käytyä eilen uimassa jonku seurakunnan palatsin rannassa. Vesi oli tosi pehmeetä ja simpukan vanahan liiton tuoksu tuntu nenänystyröissä. Eipä tarvi suihkua ku ranta niin lähellä. Tästä on tulossa hieman erillainen rokki kun ennen kun ravintohommat on sopivasti kohillaan.

Aamulla maailman parhaat aurinkosuojat Natural Astaxanthinit huiviin, kourallinen trail mixejä, paljon porkkanoita ja tarpeet tullessa Shea butterit iholle nii ei varmasti pala. "Älä laita mitään ihollesi mitä et laittaisi suuhun" postasi Jakko Halmetoja tuossa muutama viikko sitten ja sehän on totta. Iho imee kaikki suoraan verenkiertoon ja ei tiedetä miten kemialliset aurinkorasvat oikeesti reagoi auringomme kanssa.

Aivan hirviö kuumuus on raviradalla, joten siirämme leirimme Niittyleirintään. Raakaruokailijat ja alternative lifestyle tyypit tervetulleita. Mut tavottaa numerosta 0415443970. Nyt taas kauppaan ostamaan Vesimelonia, joka kylmentää mukavasti ja on David Wolfen mukaan täydellistä ruokaa kuumassa ilmassa. Ens viikonloppu sitten joko Faces festareilla tai Lappeenrannassa maadottelemassa:)


-C-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti