perjantai 22. huhtikuuta 2011

Yoga Swingejä myytävänä!

Viime syksynä aloin harjottelemaan meditaatiota ja huomasin että urheilusuorituksen jälkeen meditatiiviseen tilaan pääsee huomattavasti helpommin. Kundaliinijooga tähtää yhteyden muodostamiseen parhaiten. Kundaliinijoogaa kutsutaankin alan piireissä tietoisuuden joogaksi. Sitä on tullut treenattua tässä lähiaikoina melkein päivittäin. Treenin jälkeen mieli on täysin tyyntynyt ja olo on parempi kuin minkään muun urheilun jälkeen. Suosittelen lämpimästi kaikille Irene Hopkinsin kirjoittamaa Kundaliinijooga kirjaa.

Vartalomme syntyy luonnollisen kasvun seurauksena ja siinä virtaavan energian taso on suora heijastus terveydentilastamme. Selkäranka on vartalon tuki. Sen ei pitäisi olla pelkästään suora ja vahva vaan samalla myös joustava ja notkea. Selkä kirjaimellisesti pitää vartalon kasassa ja sen tuki suojelee pehmeitä sisäelimiä. Selkäydin on hermoratojen pääkanava jakaen tietoa kehoon ja kehosta aivoihin, siellä myös psyykkinen energia keräytyy keskuksiin, chakroihin. Niinpä kehon asento ei ole vain fyysisen tilan vaan myös syvien psyykkisten tilojemme heijaste.

Päätin vielä Joogailun korkeemalle tasolle ja tilasin Balilaisia Yoga Swingejä. Balilaiset swingit ovat huippulaatuisia, kestäviä ja käsin tehtyjä.Värivaitoehdot: Kuvassa oleva Light Turquoise & Purple, vihreä ja tummanpunainen, pelkkä tummansininen, suomi värit sininen ja valkoinen + muutama yllärivärit. Kotisivut valmistuvat lähiaikoina.


SKYSURFER 119 € + posti


Tässä muutama kuva meidän ekasta kokeilusta. Kyllä paikat venyy ja voi tehdä uskomattoman ergonoomisia treenejä omalla painollaan. Aika jäykkää menoa vielä tässä vaiheessa. Poustaan hc videoita tänne kuhan kehityn eka vähän.

Swingillä voi treenata joogaa, bodausta, kuntoutustreeniä, aerobista jumppaa ja mikä parasta..selän ja vartalon venytystä. Paras vehe kuunaan :)Etkö oo vielä vakuuttunut? Täältä löytyy hehkutusvideoita :)
Clip 1
Clip 2
Clip 3

Yhteys: christian.lankinen@gmail.com, 0415443970

2 kommenttia:

  1. Heippa,
    vieläkö näitä voi sinulta tilata?

    VastaaPoista
  2. Moro. Kk päästä tulee satsi Helsinkiin.
    Ota yhteyttä jos haluat värin. Vaihtoehdot poustaan tänne kohta.

    VastaaPoista