perjantai 18. marraskuuta 2011

Thrive elokuvaIhmisellä on mahtava kyky luoda uskomattomilta vaikuttavia asioita. Vain oma mielemme voi rajoittaa luomisprosessia, mikä tulee esille Thrive (kukoistus, menestyminen)dokumentissa. Mielen käsittämättömien mahdollisuuksien lisäksi dokumentilla halutaan kertoa, että jokaisella ihmisellä pitäisi olla tilaisuus menestymiseen maapallollamme, mutta markkinatalodessa se on valitettavasti mahdotonta.

Henkilökohtaisesti pidin dokumentin alusta, jossa puhuttiin rajoittamattomasta energiasta. "The torus and the vector equilibrium are primary patterns fundamental to the creation of the universe at all scales" Foster Gamble. Outo energiakaava löytyy jokaisen muinaiskultuurin jäänteistä. Huikeinta on että tämä 64:stä energiayksiköstä muodostuva kaava on poltettu usein kiviin. Dokkarissa pohditaan että kuka tämän kaavan meille antoi ja miksi. Yritetäänkö meille kertoa rajoittamattomasta energiasta?

Keksintöinä mainittiin muun muassa Nikola Teslan "Radiant energy device" ja monia muita upeita energiakeksintöjä. Tesla ja moni muu on kehittänyt laitteita joilla saadaan kaikille maailman ihmisille ilmaista langattomasti siirrettävää sähköä, jotka kaikki perustuvat Fosterin mainitsemaan kaavaan. Jokainen voi itse arvata mitkä teollisuudet vastustavat tämmöisiä keksintöjä.

Viljakuviot, Ufot, Nassim Harameinin ja David Icken teoriat viuhui kuin Clint Eastwoodin luodit villissä lännessä. Ufohavaintojen kertomukset olivat mielestäni hieman hassuja ;)Dokumentissa esitettiin ajatuksia kontrolloivasta eliitistä hieman Alex Jonesin pelottelevaan tyyliin. Todella tärkeä aihe, mutta se vei mielestäni hieman liikaa dokumentin ajasta. Negatiivinen eliitti kontroloi Fosterin mukaan energia- ja ruokatuotantoa, sekä koulutusta että terveydenhuoltoa. Äijä on todennäköisesti oikeassa. Pankkitoiminnan pyramidihuijaus paljastettiin, kuten monessa muussakin dokumentissa. Tuli ilmiselväksi että kourallinen sukuja jotka hallitsevat rahan painoa määräävät myös koko läntisen maailman resursseja. Gamblen mukaan heidän tavoitteensa on maailman valloitus.

Dokkarin lopussa tuodaan esiin ratkaisumalleja miten ihmisten pitäisi toimia ettei maailman eliitti pääse valtaan vaan että jokainen ihminen voisi maapalollamme kukoistaa.Thrive movementin kotisivuilta otettu top 10 mitä itse voi tehdä. Elokuvan loistavilta kotisivuilta voi muutenkin tsekata lisäinfoa. Katso myös Suomen Zeitgeist-liike jos et ole vielä tutustunut.

Elokuva on hieman NewAge aiheinen. Tähän kun on vielä lisätty hyvät grafiikat ja hieman hehkutusmusaa nii kyllähän se alitajuntaan pärähtää :) Mieti itse mihin uskot. Suosittelen ainakin leffan alkua jossa kerrotaan rajoittmattomasta energiasta, jos et koko settiä jaksa katsoa.

Top Ten Actions
1. Get Informed, Speak Up & Connect with Others
2. Bank Locally
3. Buy and Invest Responsibly
4. Join the Movement to Audit and End the Federal Reserve
5. Keep the Internet Fair & Open
6. Support Independent Media
7. Support Organic, Non-GMO Farming
8. Require Election & Campaign Finance Reform
9. Advocate for Renewable and "Free" Energy
10. Take Part in Critical Mass Actions

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti