torstai 26. syyskuuta 2013

Meditaation terveysvaikutukset

Alla olevassa videossa kerrotaan, että se meditaatiotekniikka on paras, jossa ajatukset lakkaavat täysin istumasessioiden jälkeen. Vuosien varrella olen kokeillut erillaisia  meditaatio ja liike tekniikoita kuten tai chitä, falun kongia, timanttipolku meditaatiota, mindfullness meditaatiota jne. Koen jokaisen tekniikan hyväksi, mutta en osaa vielä sanoa mikä niistä tyhjentää mieleni parhaiten. Rovaniemen kirjastolla järjestettävästä Sahaja Jooga -meditaatiosta tykkään kovasti. Meditaation "syvyys" riippuu myös mielestäni ryhmästä ja sen koosta.

Voin vain kuvitela minkälaiset vibat on ollut aikoinaan Kiinassa puistoissa, jossa yli 2000 ihmistä on vetänyt Falun Kongia samaan aikaan. Me ollaan kuitenkin yhteydessä kaikki universaaliin kenttään, jota esimerkiksi Bruce Lipton kuvaa sanalla the Field.

Tässä teille itseoivallusmeditaatio ja todella päräyttävä video, kuten Docventuresin Tunna aina hokee :) Neuropsykologian professorin Katya Rubia läpikäyvät tutkimukset vakuutti mut ihan täysin.Propsit tästä videosta Laurille, joka vetää Rollossa meditaatiota maanantaisin kello 18.

Sahaja Yogan terveysvaikutukset from jooga roi on Vimeo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti