lauantai 16. helmikuuta 2013

Resonance - Beings of Frequency


Tiedemies Schumann havaitsi kuusikymmentäluvulla luonnon oman frekvenssin. Hänen kollegansa tutkivat tätä frekvenssiä ja tulivat lopputulokseen että meidän aivojemme alfa aallot ovat täsmälleen samalla taajuudella.  Huikeinta on että peräti DNA:mme ohjautuu tällä samalla Schumann resonanssilla. Oletko koskaan ajatellut miksi luonnossa tulee aina niin hyvä olo?

Valitettavasti tätä taajuutta ei voi havaita kaupungissa suuren elektromagneettisen säteilyn vuoksi. Dokkarissa kerrotaan miten kännykkämastot ja wlan verkot vaikuttavat ihmisten ja muiden eläinten elämään maapallollamme.  Ihmiskeho ei erota valon taajuutta elektromagneettisesta taajuudesta mikä sekoittaa ihmisen melatoniinituotantoa.  Resonance – Beings of Frequencyssä pohditaan myös johtuuko mehiläisten ja lintujen massiivinen kato juuri tästä luonnottomasta säteilystä sekä kerrotaan kännykän vaarallisuudesta. Dokkarin alku on erittäin mielenkiintoinen, mutta loppua kohden tulee mielestäni liiän paljon toistoa.


1 kommentti:

  1. Voidaanko mielestäsi poistaa haitallisia taajuuksia syöttämällä kehoon voimakkaampia hyviä taajuuksia erilaisilla värähtelyvälineillä?
    Häiriötaajuuksien estäjät/sekoittajat..Orgoniitit?

    VastaaPoista