maanantai 15. lokakuuta 2012

The Collective Evolution

"World peace is a personal thing. What is needed is not a change of circumstances but a change of concioussness." -Neal Donald Welsch

"First Realize that your world is only a reflexion of yourself and then stop finding fault with the reflexion." -Nisargadatta

Muutos on siis tapahduttava ensin syvällä sisällämme ennen kuin voimme muuttaa maapallomme kestävämmäksi ja harmoonisemmaksi. Eliitti, valtiot, uskonnot tai talousjärjestelmät eivät ole syyllisiä tuhoavaan ja kestämättömään maailmaamme jossa nyt elämme. Me olemme itse luoneet ja hyväksyneet maapallomme semmoiseksi kuin se nyt on. On turha syyllistää ketään.

Terence McKenna lausui aikoinaan että kultuurimme on meidän käyttöjärjestelmämme, kuten windows on tietokoneen. Kultuurimme syöttää meille tiedostamattamme irrelevantteja arvoja kuten materialismi, dualismi, kilpailu ja elämästä kamppailu. Tämä johtaa siihen, että unohdamme todella mitä me syviltämme oikesti olemme. Deepak Chopraa lainaten: We are pure potentiality, pure conciousness. Me olemme kuin yksittäisiä soluja ihmiskehossamme, mutta silti kuulumme yhteen kokonaisuuteen. 


Voisi sanoa että kollektiivinen egomme on kaiken takana. Opetusjärjestelmämme, vanhat uskomuksemme, kultuurimme ja talousjärjestelmämme muokkaavat ajatteluamme. On aika astua ulos laatikosta ja kyseenalaistaa kaikki. Elämä on dogmeista ulosastumista ja kaikkien vanhentuneiden toimimattomien arvojen uudelleenarviointia.

Jokainen ajatuksesi on värähtelyä joka muokkaa fyysistä maailmaasi. Olet kuin radiolähetin joka lähettää ja vastaanottaa taajuutta. Ethän halua että taajuutesi on yhteiskuntamme sekä egosi muokkaamaa eikä sinun omaasi? Secret life of Plants todistaa että ajatuksemme ovat pelkkää värähtelyä joka muokkaa todellisuutta. Miten kasvin värähtelytaajuus voi muuttua pelkästään siitä että ihminen ajattelee kasvin polttamista?

Tarkkaileppa joskus ajatuksiasi. Oletko ajatuksesi vai, onko taustalla jotain suuurempaa? Human Collective Evolution dokkarin mukaan olet sielu joka tarkkailee ajatuksiasi. Et ole ajatuksesi. Vasta kun luovumme oman egon ja mielen illuusiosta ja uudelleenarvioimme vanhat kestämättömät arvomme, voimme yhdessä luoda uudenlaisen harmoonisen maailman.

"The ego is just the false sense of self that is implated in our subconsious mind"

Jos et ymmärtänyt tästä blogipoustista hölynpölyä tsekkaa video alla. Herättelevää matskua.

-c-


Parasta audiota marjamettässä: 

 Deepak Chopra: The Seven Spiritual Laws of Success


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti