maanantai 20. joulukuuta 2010

Lääketeollisuus tehtailee uusia tauteja


Kyllä se niin on että kyllähän lääketeollisuudenkin pitää tehdä voittoa. Kyllähän syöpään on keksitty jo luonnollinen parannuskeino, mutta eipä sitä sairaallassa kerrota kun lääkeillä kääritään massit. Kaverini isä maksaa 15 000 euroa kuussa lääkkeistänsä. Ite ainaki harkitsisin tossa vaiheessa ravinnon optimoimista.

Seuraavat on maikkarin artikkelista, jonka voit lukea täältä. Parhaiten tuossa mielestäni sanottiin kun kerrottiin että terveistäkin on tehtävä sairaita, jotta saadaan mahdollisimman moni ostamaan lääkkeitä.

"Tutkijoiden tehtävänä on tuotteistaa uusia tauteja, luoda niille diagnostiikka ja hoidon suuntaviivat"

"Käydään kaupustelemassa oireita ja lisäämässä tietoisuutta synnytetystä sairaudesta, ikään kuin herkistetään lääkärikuntaa tunnistamaan ja diagnosoimaan luonnolliset elämänilmiöt lääkehoitoa vaativiksi tautitiloiksi, kuvailee tutkija."


"Uusien tautien tuotannon lisäksi lääketeollisuus pyrkii kasvattamaan lääkkeiden menekkiä väljentämällä jo olemassa olevien tautien diagnoosikriteerejä ja liioittelemalla sairauksien yleisyyttä sekä vakavuutta."

"Medikalisaatioon eli normaalien elämän ja arjen ilmiöiden lääketieteellistämiseen perehtyneiden asiantuntijoiden mukaan sydän- ja verisuonitautien massiivinen markkinointi on moninkertaistanut monen lääkeyrityksen myynnin." Tässä sen taas huomaa..kolestrolilääkkeet ja verenpaine lääkkeet suurimmalle osalle ihmisistä täyttä kusetusta.

"Lääketeollisuuden toteuttamat tutkimukset palvelevat tietysti teollisuuden omia intressejä. Teollisuus määrää määrittelee mitä tutkitaan ja miten tutkitaan."

Satunnainen asperiinin käyttö meikästä pääkipuun on kuitenkin jämpti.

Christian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti